Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Wat doet HostMyBnB precies?

Wij bieden full service (Air)bnb beheer. U kent al dat werk wel dat erbij komt kijken om uw woning verhuurd te krijgen op Airbnb en andere aanbodsites. Dat werk kunnen wij allemaal voor u doen. Zo leunt u achterover, ontspant en geniet van geld verdienen met uw woning. Van boekingen en sleuteloverdrachten, tot schoonmaak en beantwoording van alle vragen voor informatie door gasten, we doen het allemaal

Wie gebruikt HostMyBnB?

Eigenlijk iedereen die zijn woning verhuurt kan ons benaderen voor (Air)bnb woning beheer; van eigenaren die meer willen verdienen met kort-verblijf verhuur of mensen met langere afwezigheid die hun huis willen verhuren terwijl zij van huis zijn.

Mijn woning is niet eens aangeboden online. Kan ik toch gebruik maken van HostMyBnB?

Zeker weten! Als uw woning niet al op (Air)bnb staat kunnen wij dat effectief verzorgen voor u. We kunnen ook zorgen dat u keurig verzorgd op andere booking sites komt te staan zoals Bookings.com.

Waar is HostMyBnB momenteel actief?

Op dit moment richten wij ons nog in het geven van de beste service aan woningeigenaren in en rond Amsterdam. Maar Rotterdam is daarna aan de beurt en uiteindelijk hebben wij de ambitie om een nationaal opererende organisatie te worden.

Hoe begin ik?

Begin simpel met het klikken op informatie op onze website en dan begint het al. We nemen contact op met u voor meer informatie over u en uw woning en beantwoorden elke vraag/ opmerking die u hebt. Daarna, als u interesse is gewekt, sturen we een teamlid om u te ontmoeten, uw woning te onderzoeken en het balletje aan het rollen te brengen.

Doet HostMyBnB ook de sleuteloverdracht?

Ook dat doen we! En daarbij stopt het niet. We doen de sleuteloverdracht EN leiden daarna uw gasten rond in uw woning.

Het maakt niet uit welke dag of tijd, wij verwelkomen uw gasten en zorgen ervoor dat zij geinstalleerd zijn en alles duidelijk is. We laten zelfs zien waar de afstandsbediening ligt, waar afval te deponeren en behandelen alles wat u uw gasten nog wilt meegeven.

Maakt HostMyBnB mijn woning zowel voor als na elke gast schoon?

We bieden een complete management service voor Airbnb beheer en dat houdt ook in al uw wensen op reiniging gebied. We werken samen met betrouwbare, gecertificeerde en erkende schoonmaakbedrijven maar zijn zeker niet te beroerd om hierbij zelf de handen uit de mouwen te steken. Bijkomstig controleren wij uw woning voor en na elke schoonmaak om te verzekeren dat het aan onze hoge eisen voldoet.

Kunnen jullie de basis voorraden aanvullen wanneer elke gast vertrekt?

Ja! Volgens een vaste voorraadlijst die u aanlevert zorgen wij na elke gast voor een nieuwe aanvulling en krijgt u op verzoek een overzicht wat iedere hurende gast heeft verbruikt.

Uitgaande van onze ervaring, en van uw budget, kunnen wij ook een aantal dingen aanbevelen waarvan wij denken dat deze als basispakket in uw woning horen. Zaken zoals shampoo, conditioner, toiletpapier, zout en peper, olijfolie en wellicht zelfs een fles vers geperste sap!

Ik begrijp dat HostMyBnB mij een nieuw emailadres geeft, maar ontvang ik nog steeds (Air)bnb email nadat ik het veranderd heb?

Ja, u ontvangt nog steeds (Air)bnb email. De verandering in email stelt ons in staat om uw account te beheren en al het werk te doen. U heeft te allen tijde volledige toegang tot uw (Air)bnb account, waaronder ook de ontvangst van al hun email.

Communiceren jullie met gasten als HostMyBnB of onder mijn naam?

Dat is aan u, maar we bevelen aan dat we onszelf als HostMyBnB introduceren, hun oproepbare conciërge voor hun verblijf. Wij ondervinden dat zodra gasten bewust zijn dat wij een toegewijde gastheer zijn, zij ons makkelijker bellen of e-mailen met alle vragen en u niet lastig vallen

Hoe zit het met reacties en feedback van gasten, verzorgt HostMyBnB ook dat?

Wij zijn meer dan in staat om voor u reacties te schrijven en te plaatsen van gasten. Als u de voorkeur geeft om dat zelf te doen staat dat u natuurlijk vrij. Mocht er een gelegenheid zich voordoen dat er gereageerd moet worden op de reactie van een specifieke gast, staan we open voor advies wat betreft uw reactie.

Heeft het gebruik van HostMyBnB invloed op mijn Airbnb beoordeling?

Ja, onze Airbnb woningbeheer management heeft invloed op uw beoordeling…..maar positief! Omdat we reageren op alle verzoeken tot informatie op elk moment van de dag en nacht, kunnen we garanderen dat mensen die uw aanbod bekijken de aandacht krijgen die ze verdienen. Met als gevolg dat uw zichtbaarheid en aanbodpagina wordt verbeterd omdat Airbnb attente verhuurders beloond.

Kan HostMyBnB het bedrag ik verdien met mijn woning vergroten?

Daar kunnen we kort over zijn: Ja!. Uitgebreider kunnen we melden dat wij een team hebben van data analisten die werken met algoritmes die onder andere meenemen uw postcode, tarieven in uw wijk en aantallen slaapplaatsen om uw overnachtingsprijzen aan te passen (en meer waarschijnlijker verhogen).

Wij proberen ook altijd de nog niet geboekte plekken in uw woningverhuur op te vullen en zitten bovenop elke last minute annulering met het zoeken en vinden van een vervanging.

Hoe berekenen jullie voor jullie diensten?

Wij rekenen 20% van de totale verhuurinkomsten voor al onze Airbnb beheer management diensten (excl. btw) en een vergoeding voor de schoonmaak die gasten betalen. Wij gebruiken specifieke criteria om in staat te zijn zowel bezettingsgraad en dagelijkse prijsstelling nauwkeurig te voorspellen.

Wat gebeurt er in het geval van schade aan de woning?

Wij doen alles in onze macht om ervoor zorg te dragen dat er goed voor uw eigendom wordt gezorgd. Daarom lichten wij gasten goed door voordat zij de boeking kunnen doen. We bevestigen dat zij zijn gecontroleerd en zij positieve referenties hebben. In het geval zij niet voldoende referenties hebben stellen wij een aantal vragen totdat we overtuigd zijn van eventuele betrouwbaarheid.

Bovendien, controleren wij uw woning met een voorwaardelijk rapport voor en nadat gasten vertrekken om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Als er iets vermist wordt weten we dat. U kunt ons ook bereiken en wij behandelen de kwestie. Wij adviseren als onze aangesloten verhuurders om te investeren in een HOME SHARING LIABILITY INSURANCE (is there a dutch counterpart?? bij ……

Kan ik HostMyBnB ook gebruiken om enkel te verhuren, ook als ik geen woning bezit?

Wat betreft eigenaar criteria, HostMyBnB opereert binnen (Air)bnb voorwaarden en condities. Hierin nodigt (Air)bnb een ieder uit om allerlei soorten woningen in te schrijven. Dit geldt ook voor huurders, voor wat betreft Airbnb, maar het is een goed idee om uw huurcontract hierop na te lezen en te extra te controleren met uw verhuurder of het toegestaan is (Air)bnb gasten te accepteren.

Het totale proces

Vertel ons over uw woning via onze website, email, of bel gewoon

We plannen een vrijblijvende ontmoeting om onze dienstverlening aan te bieden nauwkeurig afgestemd op uw behoefte

Als u tevreden bent, zal HostMyBnb.nl uw verhuur beheren en uw inkomen daaruit verruimen

Vertel ons over uw woning

Pin It on Pinterest

Share This