Selecteer een pagina

Als onderdeel van onze verhuurbeheer, bieden wij diverse diensten die verder kunnen worden afgestemd op uw behoeftes

Wij reageren op alle gastenverzoeken

Ongeacht welke tijd van de dag of nacht, we reageren op alle gastenverzoeken, en het is deze snelle reactie die u een groot succespercentage krijgt. Het betekent ook dat u kunt reserveren terwijl u weg bent, op een vliegtuig of zelfs terwijl u slaapt.

Beheer van uw Airbnb Account

Van het opzetten van uw profiel op sites zoals Airbnb, tot het bijwerken en optimaliseren om meer boekingen te krijgen, we verzorgen al het online werk zodat u uw aandacht kan richten op andere dingen

Doorlichten van gasten

Na het persoonlijk gesprek met u en het leren kennen van uw woning, voelen wij aan welke gasten goed passen en verzekeren wij dat u de juiste mensen krijgt die de juiste tarieven betalen.

In en uitchecken

U hoeft uw gasten nooit te ontmoeten. Wij verzorgen de sleuteloverdracht, doen de rondleiding in uw woning en checken alles voor vertrek.

Schoonmaak

Wij kunnen zorgen voor professionele schoonmaak om ervoor te zorgen dat uw woning brandschoon is en klaar voor uw volgende gast. Wij regelen eventueel ook was/ stomerijservice. U krijgt de verzekering dat uw woning schoon opgeleverd wordt.

Bijvullen artikelen

Basis boodschappen, zoals koffie? keukenbenodigheden/ toilletpapier? badkamerartikelen, zoals shampoo? Wij houden uw voorraden bij. En er is ook de mogelijkheid om een fruitschaal, lokale attentie en/ of wijnfles te verzorgen voor elke nieuwe gast.

Rond de klok ondersteuning

Wij bieden een 24 uurs beheerservice, altijd beschikbaar om vragen en/ of verzoeken van gasten af te handelen, om daarmee hun verblijf (en uw leven) te veraangenamen.

Veilige opslag

Wij kunnen u adviseren hoe u uw persoonlijke bezittingen en effecten het beste kunt beveiligen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat dingen verloren of beschadigd raken.

Auto en fietsverhuur

Wij werken samen met betrouwbare lokale auto en fietsverhuur organisaties. Informeer ons wanneer uw gasten arriveren en deze kunnen klaar staan bij aankomst.

Dit is wat er wordt gezegd

“HostMyBnB.nl zorgt ervoor dat airBNB leuk wordt. Ik kan mij richten op het vinden van nieuwe woningen om in te richten terwijl HostMyBnB.nl alle vervelende details regelt omtrent het beheer.”

Vera

Amstelveen

"Wij krijgen zoveel meer boekingen, zonder het geregel van alles zelf te moeten regelen. Carpe Noctem is fenomenaal."    

Sophie & Arthur

Westerdok

"HostMyBnB.nl is goed in het doorlichten van iedereen die in je huis komt. Ik kwam terug van een reis en kon niet zien dat iemand in mijn huis had verbleven. Laat staan het lekkere gevoel van het verdienen van geld op mijn lege appartement terwijl ik weg was."

Gert-Jan

Plantage/Weesperbuurt

Het totale proces

Vertel ons over uw woning via onze website, email, of bel gewoon

We plannen een vrijblijvende ontmoeting om onze dienstverlening aan te bieden nauwkeurig afgestemd op uw behoefte

Als u tevreden bent, zal HostMyBnb.nl uw verhuur beheren en uw inkomen daaruit verruimen

Vertel ons over uw woning

Pin It on Pinterest

Share This